rekruttering

GDPR Persondatalovgivningen Privatlivspolitik (Opdatering)

Den 25. januar 2012, offentliggjorde EU Kommissionen et udkast til GDPR, den generelle databeskyttelsesforordning som vi overholder, idet disse regulativer regulerer omgang med personlige data. Disse er implementeret i 2017 hos os og vi forbeholder os tillige ret til ændringer indtil og efter 25.05.2018. Læs mere her:  [TS_VCSC_Icon_Font icon=”ts-awesome-balance-scale” animation=”ts-infinite-css-bounceIn”]  GDPR Persondatalovgivningen kan give bøder …

GDPR Persondatalovgivningen Privatlivspolitik (Opdatering) Læs mere »

Hvad lærte Nokia af Novo Nordisk som Steve Jobs lige stod og manglede?

Fra overdosis til smart phones Få danskere ved, at det glas vi berøre flere gange dagligt, faktisk har relationer til Novo Nordisk. Og hvordan så det? Vi taler om smarttelefoner og vores berøring med omverden via vores fingerspidser på en berøringsfølsom skærm. I slutningen af 80’erne besluttede Novo Nordisk at gøre noget ved deres vigtigste beholdere, …

Hvad lærte Nokia af Novo Nordisk som Steve Jobs lige stod og manglede? Læs mere »

Nyhed: 100% anonymitet sikrer at du kan pleje din karriere og få tilbud mens du er i arbejde

Jobmarkedet har gode tider og heldigvis for Danmark. Derfor er INNOVATION SUPPORT A/S sammen med Talent Finder® gået nye veje. Nu kan du være 100% anonym mens du søger arbejde. Og til jobinterview kan du OGSÅ være anonym. Dette er 2 nye tilbud fra Talent Finder® som mange allerede har benyttet sig af. “Det startede …

Nyhed: 100% anonymitet sikrer at du kan pleje din karriere og få tilbud mens du er i arbejde Læs mere »

Persondataforordningen er en lov alle skal overholde ellers er der bøder på 4% af omsætningen eller 20 millioner EUROS

[vc_row][vc_column][vc_column_text]KORT FORTALT: I december 2015 nåede Rådet og Europa-Parlamentet til enighed om udkastet til forordning. 8. april 2016 vedtog Rådet sin førstebehandlingsholdning. Udkastet til forordning blev siden vedtaget af Europa-Parlamentet 14. april 2016. Persondataforordningen vil således have en lovgivningsmæssig effekt i Maj måned 2018. Samtlige virksomheder og udbydere i hele verden er berørt, hvis de vil opbevare, transportere …

Persondataforordningen er en lov alle skal overholde ellers er der bøder på 4% af omsætningen eller 20 millioner EUROS Læs mere »

Talent Finder® for flere faciliteter og bedre medarbejdere…

PRESSEMEDDELELSE 04.05.2016 (HR/JOB/LIFE SCIENCE) Tryk for PDF version af denne side: [TS_VCSC_Icon_Font icon=”ts-awesome-file-pdf-o” size=”64″ animation=”ts-hover-css-bounce” viewport=”ts-viewport-css-bounce” delay=”300″ color=”#3396dd” bordershow=”true” paddingtop=”5″ paddingbottom=”5″ paddingleft=”5″ paddingright=”5″ tooltipcontent=”Tryk for PDF fil version af dette dokument…” link=”https://innovationsupport.net/wp-content/uploads/REKRUTTERING_DK_MAJ2016.pdf” target=”_blank”]     Innovation Support A/S er et dansk rekrutteringsfirma der tilbyder: fastansatte, konsulenter, topledere, interim ledere, forskere, vikarer, nyuddannede og seniorer samt …

Talent Finder® for flere faciliteter og bedre medarbejdere… Læs mere »

Talent Finder® indgår salgsaftale med NTT® (241.000 ansatte)

NTT® er etableret i 1955, opererer i næsten 200 lande, er placeret som nummer 41 i verden på listen over største virksomheder. NTT har en rigtig god indtjening og har et salg omkring 64 milliarder kr. årligt. Både Gartner, Forbes og IDG noterer NTT® i mange sektorer, som No. 1 eller blandt Top 5 over hele …

Talent Finder® indgår salgsaftale med NTT® (241.000 ansatte) Læs mere »

I 2016 ligger det danske folk igen blandt toppen af verdens lykkeligste.

Danmark tog førstepladsen i United Nation’s World Happiness Report i 2013, 2014 og 2016 og kom ind som nr. 3 i 2015, tæt efter Schweiz og Island. Er det virkelig sandt, at det danske folk er blandt af de lykkeligste? Selvom vejret kan være trist og vinteren mørk om dagen hvilket efterlader nogle danskere deprimeret som Hamlet, så …

I 2016 ligger det danske folk igen blandt toppen af verdens lykkeligste. Læs mere »