HRM

GDPR Persondatalovgivningen Privatlivspolitik (Opdatering)

Den 25. januar 2012, offentliggjorde EU Kommissionen et udkast til GDPR, den generelle databeskyttelsesforordning som vi overholder, idet disse regulativer regulerer omgang med personlige data. Disse er implementeret i 2017 hos os og vi forbeholder os tillige ret til ændringer indtil og efter 25.05.2018. Læs mere her:  [TS_VCSC_Icon_Font icon=”ts-awesome-balance-scale” animation=”ts-infinite-css-bounceIn”]  GDPR Persondatalovgivningen kan give bøder …

GDPR Persondatalovgivningen Privatlivspolitik (Opdatering) Læs mere »

Rekruttering af Ingeniører, farmaceuter og HR Chefer

Innovation Support A/S & Talent Finder® søger Ingeniører, Farmaceuter og HR Chefer til henholdsvis Hillerød, Tåstrup, Århus og Ålborg. Med Life Science branchekendskab vil du arbejde med Danmarks største biotech- og farmaceutiske virksomheder. Du brænder for Life Science branchen og har mindst 5 års GMP erfaring. Du vil indtræde i et innovativt team hvor vi tilbyder fastansatte, konsulenter, ledere, genplacering …

Rekruttering af Ingeniører, farmaceuter og HR Chefer Læs mere »

Persondataforordningen er en lov alle skal overholde ellers er der bøder på 4% af omsætningen eller 20 millioner EUROS

[vc_row][vc_column][vc_column_text]KORT FORTALT: I december 2015 nåede Rådet og Europa-Parlamentet til enighed om udkastet til forordning. 8. april 2016 vedtog Rådet sin førstebehandlingsholdning. Udkastet til forordning blev siden vedtaget af Europa-Parlamentet 14. april 2016. Persondataforordningen vil således have en lovgivningsmæssig effekt i Maj måned 2018. Samtlige virksomheder og udbydere i hele verden er berørt, hvis de vil opbevare, transportere …

Persondataforordningen er en lov alle skal overholde ellers er der bøder på 4% af omsætningen eller 20 millioner EUROS Læs mere »

OrangeHRM – Verdens førende HR software integreres i Talent Finder®

HR-teknologi og talent management softwaremarkedet er et af de hurtigst voksende segmenter i business IT og er vurderet til $20 milliarder globalt – og det viser ingen tegn på at være aftagende Talent Finder® rekruttering og Innovation Support A/S har integreret OrangeHRM® løsninger til vores portefølje af HR-software, primært fra SAP & Oracle Talent Management IBM …

OrangeHRM – Verdens førende HR software integreres i Talent Finder® Læs mere »