HR

Talentfinder® Headhunting

Talent Finder® Headhunting er en del af Talent Finder®, et internationalt samvirke af erfarne søgebureauer. Det betyder at vi derudover også kan leverer udenlandsk arbejdskraft i form af højt uddannede og kvalificerede ingeniører, farmaceuter og IT udviklere og ansatte. Vi er 650 Headhuntere der arbejder for dig og dine mål og vi arbejder alle med HIGH …

Talentfinder® Headhunting Læs mere »

GDPR Persondatalovgivningen Privatlivspolitik (Opdatering)

Den 25. januar 2012, offentliggjorde EU Kommissionen et udkast til GDPR, den generelle databeskyttelsesforordning som vi overholder, idet disse regulativer regulerer omgang med personlige data. Disse er implementeret i 2017 hos os og vi forbeholder os tillige ret til ændringer indtil og efter 25.05.2018. Læs mere her:  [TS_VCSC_Icon_Font icon=”ts-awesome-balance-scale” animation=”ts-infinite-css-bounceIn”]  GDPR Persondatalovgivningen kan give bøder …

GDPR Persondatalovgivningen Privatlivspolitik (Opdatering) Læs mere »

Rekruttering af Ingeniører, farmaceuter og HR Chefer

Innovation Support A/S & Talent Finder® søger Ingeniører, Farmaceuter og HR Chefer til henholdsvis Hillerød, Tåstrup, Århus og Ålborg. Med Life Science branchekendskab vil du arbejde med Danmarks største biotech- og farmaceutiske virksomheder. Du brænder for Life Science branchen og har mindst 5 års GMP erfaring. Du vil indtræde i et innovativt team hvor vi tilbyder fastansatte, konsulenter, ledere, genplacering …

Rekruttering af Ingeniører, farmaceuter og HR Chefer Læs mere »

Persondataforordningen er en lov alle skal overholde ellers er der bøder på 4% af omsætningen eller 20 millioner EUROS

[vc_row][vc_column][vc_column_text]KORT FORTALT: I december 2015 nåede Rådet og Europa-Parlamentet til enighed om udkastet til forordning. 8. april 2016 vedtog Rådet sin førstebehandlingsholdning. Udkastet til forordning blev siden vedtaget af Europa-Parlamentet 14. april 2016. Persondataforordningen vil således have en lovgivningsmæssig effekt i Maj måned 2018. Samtlige virksomheder og udbydere i hele verden er berørt, hvis de vil opbevare, transportere …

Persondataforordningen er en lov alle skal overholde ellers er der bøder på 4% af omsætningen eller 20 millioner EUROS Læs mere »

Talent Finder® for flere faciliteter og bedre medarbejdere…

PRESSEMEDDELELSE 04.05.2016 (HR/JOB/LIFE SCIENCE) Tryk for PDF version af denne side: [TS_VCSC_Icon_Font icon=”ts-awesome-file-pdf-o” size=”64″ animation=”ts-hover-css-bounce” viewport=”ts-viewport-css-bounce” delay=”300″ color=”#3396dd” bordershow=”true” paddingtop=”5″ paddingbottom=”5″ paddingleft=”5″ paddingright=”5″ tooltipcontent=”Tryk for PDF fil version af dette dokument…” link=”https://innovationsupport.net/wp-content/uploads/REKRUTTERING_DK_MAJ2016.pdf” target=”_blank”]     Innovation Support A/S er et dansk rekrutteringsfirma der tilbyder: fastansatte, konsulenter, topledere, interim ledere, forskere, vikarer, nyuddannede og seniorer samt …

Talent Finder® for flere faciliteter og bedre medarbejdere… Læs mere »

PERSONDATA FORORDNINGEN / Databeskyttelsesreformen kan give bøder på 4% af omsætningen eller 20 millioner EURO

KORT FORTALT: I december 2015 nåede Rådet og Europa-Parlamentet til enighed om udkastet til forordning. 8. april 2016 vedtog Rådet sin førstebehandlingsholdning. Udkastet til forordning blev siden vedtaget af Europa-Parlamentet 14. april 2016. Det vil således have en lovgivningsmæssig effekt i MAJ MÅNED 2018. Samtlige virksomheder i hele verden er berørt, hvis de vil opbevare, transportere eller …

PERSONDATA FORORDNINGEN / Databeskyttelsesreformen kan give bøder på 4% af omsætningen eller 20 millioner EURO Læs mere »

Danmark indtager 1. pladsen på listen over verdens bedste forretningssteder også på innovation

Igen, har forsknings- og nyheds magasinet Forbes taget pulsen på forretnings venligheden og miljøet hos verdens største økonomier. Danmark ligger i toppen med en førsteplads for andet år i træk og for sjette gang samlet. På innovations siden og indenfor rekruttering er Danmark længst fremme på henholdsvis 2. og 3. pladsen. Forbes placerede de bedste …

Danmark indtager 1. pladsen på listen over verdens bedste forretningssteder også på innovation Læs mere »

OrangeHRM – Verdens førende HR software integreres i Talent Finder®

HR-teknologi og talent management softwaremarkedet er et af de hurtigst voksende segmenter i business IT og er vurderet til $20 milliarder globalt – og det viser ingen tegn på at være aftagende Talent Finder® rekruttering og Innovation Support A/S har integreret OrangeHRM® løsninger til vores portefølje af HR-software, primært fra SAP & Oracle Talent Management IBM …

OrangeHRM – Verdens førende HR software integreres i Talent Finder® Læs mere »

I 2016 ligger det danske folk igen blandt toppen af verdens lykkeligste.

Danmark tog førstepladsen i United Nation’s World Happiness Report i 2013, 2014 og 2016 og kom ind som nr. 3 i 2015, tæt efter Schweiz og Island. Er det virkelig sandt, at det danske folk er blandt af de lykkeligste? Selvom vejret kan være trist og vinteren mørk om dagen hvilket efterlader nogle danskere deprimeret som Hamlet, så …

I 2016 ligger det danske folk igen blandt toppen af verdens lykkeligste. Læs mere »